vineri, 18 decembrie 2015

Valentina Pelinel, escapada la munte dupa ziua ei de nastere!




Pe 8 decembrie fostul top model international si-a sarbatorit alaturi de cei mai buni prieteni implinirea frumoasei varste de 35 de ani. In weekend-ul trecut, vedeta si-a planificat o iesire la munte pentru reincarcarea bateriilor si a se bucura de prima zapada. Valentina a ales sa-si petreaca mini vacanta de weekend la hotelul Orizont din Predeal deoarece este situat relativ aproape de Bucuresti si intruneste toate conditiile pentru o vacanta perfecta: piscina, spa si doua restaurante, unul interantional si altul 100% romanesc.

            "La numai 140 de km de Capitala, am gasit o oaza de relaxare si confort la hotelul Orizont din Predeal. Ca intotdeauna, am luat in considerare raportul calitate/pret. M-am bucurat sa descopar un spa dotat la standarde internationale, doua restaurante dintre care unul cu specific international, altul romanesc si multe Craciunite care au completat atmosfera de Craciun. De altfel, m-a bucurat si ospitalitatea personalului! Toate acestea m-au facut sa ma simt ca in cele mai frumoase hoteluri pe care le-am vizitat in strainatate, de-a lungul timpului. Ma bucur ca si romanii ofera servicii in turism de inalta calitate", ne-a declarat Valentina Pelinel.




            Pentru o persoana activa, hotelul Orizont ofera servicii de relaxare, dar si diverse activitati astfel incat plictiseala sa nu isi aiba loc in atmosfera. Frumoasa Valentina Pelinel si-a petrecut mare parte a timpului in hotel, realizand diferite activitati. Vedeta a avut la dispozitie o piscina semi-olimpica, doua bai jacuzzi, trei tipuri de sauna, tratamente corporale variate, cele doua restaurante Miorita, a carei crama a tinut s-o viziteze si Orizont International, dar s-a si bucurat de frumoasa panorama oferita de Sky Bar unde a savurat un ceai fierbinte inconjurata de o priveliste superba.  

Niciun comentariu: